Steven Seagal lopetti haastattelun kesken – kysymykset raiskauksista olivat liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Steven Seagal on keskeyttänyt BBC:n haastattelutilanteen, kun toimittaja Kirsty Wark kysyi mieheltä hänen raiskaussyytöksistä ja MeToo-kampanjan aikana esille tulleista hyväksikäyttötapauksista. Seagal repi mikrofonit irti ja poistui.

Keskusteluohjelma BBC Newsnightin emäntä Kirsty Wark kysyi haastateltavana olleelta Steven Seagalilta, kuinka hän suhtautuu mieheen kohdistuneisiin raiskaussyytteisiin. Näyttelijä suhtautuu ilmeisesti sivuuttamalla aiheen täysin, sillä hän lopetti haastattelun seksuaalista hyväksikäyttöä ja ahdistelua koskevaan kysymykseen.

Steven Seagalia on syytetty naisten ahdisteluista ja raiskauksista. Yksi paljastuksen tehneistä on näyttelijä Portia de Rossi, joka kertoi Seagalin avanneet housujensa vetoketjun kesken casting-tilaisuuden. Mies on kiistänyt kaikki syytteet.

Seagalin entinen vaimo Kelly LeBrock ja ex-pariskunnan kolmen lapsen äiti kirjoitti taannoin teoksen, jossa hän paljasti rajuja kokemuksiaan ollessaan avioliitossa Steven Seagalin kanssa. Nainen kertoo joutuneensa toistuvasti raiskatuksi ja hyväksikäytetyksi.