Tässä Halloweenin suosituin asu? Pinkki on nyt pääosassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenin juhlintaan kuuluu naamiaisasuun pukeutuminen, ja ihmiset pohtivat parhaillaan parhaimpia vaihtoehtoja. Pukuihin kannattaa panostaa, sillä ainoastaan täysillä mukana olemalla voi saavuttaa oikeanlaisen juhlatunnelman.

Flamingo on noussut suosituimpien ja parhaimpien asukokonaisuuksien listalle. Instagramissa on lukuisia asuideoita niin lapsille kuin aikuisille. Pääasiana on, että puku on pinkki.

Vaaleanpunaista lintua muistuttavan puvun voi tehdä ballerinahameen ja linnun päätä mukailevan päähineen avulla. Höyhenet lisäävät näyttävyyttä, eikä asukokonaisuuden valmistamiseen ole muuta sääntöä kuin se, että osaa seisoa yhdellä jalalla puku yllään.

View this post on Instagram

#tbt desse look flamingo bem bapho da @reginaendo

A post shared by APOCAGLITTER (@apocaglitter) on