Mitä ihmettä? Kissa mahtui kulkemaan oven alta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

On sanottu, että kissa mahtuu kulkemaan päänsä kokoisista raoista. Nyt verkossa leviää nostalgiavideo kissasta, joka todistaa väitteen oikeaksi. Tassusankari änkee itsensä oven alta.

Kissat ovat sinnikkäitä, määrätietoisia ja periksiantamattomia. Uusintakierroksella netissä pyörivä video osoittaa kuitenkin kissojen olevan myös äärimmäisen notkeita ja joustavia keholtaan. Mirri nimittäin tunkee itsensä oven alta kapeasta raosta väkisin.

Kissa näyttää oven alta tullessaan hieman pullukalta, joten sen suoritus on suorastaan mykistävä. Kissojen kehon fysiikka ansaitsee muutenkin kehuja osakseen, sillä ne putoavat jaloilleen vahingoittumattomana korkealta hypätessään. Omistaja olisi tietysti voinut avata oven kissalle, eikä kuvata sitä nauraen.