Tätä koiraa ei voi huijata – löytää herkun hämäyksestä huolimatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon videoita, joissa lemmikkien tarkkaavaisuutta on testattu leikillä, jossa herkkuja piilotetaan liikuteltavien kuppien alle. Monissa tapauksissa tarkkasilmäiset eläimet eivät hämäänny kuppien nopeasta siirtelystä vaan tietävät tarkalleen minkä kupin alla ruoka sijaitsee.

Nyt YouTube-videolla nähdään ovela koira, jonka omistaja ei onnistu huijaamaan sitä hämäysyrityksistä huolimatta. Videolla nähdään miten omistaja näyttää koiralle kädessä olevaa koiranraksua, minkä jälkeen mies sulkee raksun nyrkkinsä sisään ja hämää koiraa liikuttelemalla käsiään ja asettamalla ne ristiin.

Kun omistaja lopulta pyytää koiraa arvaamaan kummanko käden sisällä raksu on, koira ei epäröi sekuntiakaan. Se tietää tarkalleen missä herkku sijaitsee ja onnistuu saamaan itselleen makoisan palkinnon.