Emily Ratajkowskin toppi jäi pieneksi – sänkykuva someen: ”Nyt on pyykkipäivä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi kuumimmista bikini- ja alusvaatemalleista koko maailmassa. Hän suunnittelee itse Inamorataswim-nimisen vaatemerkkinsä bikineitä ja ranta-asuja, jotka yllään kaunotar usein poseeraakin kameralle.

Nyt Emily nähdään poseeraamassa makuuhuoneessaan todella niukassa valkoisessa topissa, joka paljasti hänen koko keskivartalonsa ja osan rintojen alaosasta. Kuviensa yhteydessä hän toteaa lyhyesti viettävänsä pyykkipäivää.

View this post on Instagram

Laundry day

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.