Rihanna kielsi Donald Trumpia käyttämästä musiikkiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on maansa historian epäsuosituin presidentti, ja viime aikoina useat artistit ovat kieltäneet presidenttiä käyttämästä musiikkiaan tilaisuuksissa. Tuorein supertähti on Rihanna, joka sai tarpeeseen kuultuaan, että Trump oli käyttänyt tilaisuudessaan hänen Don’t Stop the Music -hittiään.

Sunnuntaina Rihanna ilmoitti Washington Postin toimittaja Philip Ruckerin tweettiin vastaten, ettei hän tai häneen liittyvät ihmiset tulisi koskaan olemaan mukana tai osallisina Trumpin ”traagisissa tilaisuuksissa”. Rihanna totesi samalla, etteivät hänen kappaleensa soi presidentin tilaisuuksissa ”enää pitkään”.

Hieman ennen viestien vaihtoa Rihanna kehui sosiaalisessa mediassa vuolaasti Trumpia vastustavaa poliitikkoa, eli Floridan kuvernööriksi ehdolla olevaa Andrew Gillumia. Supertähden mukaan äänestäjillä on nyt tilaisuus tehdä historiaa tämänpäiväisissä välivaaleissa. Viime viikolla Pharrell Williams kielsi Trumpia käyttämästä musiikkiaan tilaisuuksissa, kun hän kuuli Happy-hittinsä soineen presidentin tilaisuudessa Pittsburgh joukkoampumisen päivänä.