Donald Trump suivaantui lehdistötilaisuudessa – otti yhteen toimittajan kanssa

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Yhdysvalloissa on tänään puitu monin tavoin välivaalien tuloksia, sillä vaaleissa saavutettiin analyytikoiden aiemmin ennustama tulos, joka heikentää presidentti Trumpin valtaa ja mahdollistaa häneen kohdistuvat rikostutkinnat. Presidentti itse järjesti tänään lehdistötilaisuuden.

Donald Trump on jo vaalikampanjastaan saakka ottanut useita kertoja yhteen CNN-uutiskanavan kanssa, koska uutiskanava ei myötäile Trumpin linjauksia ja peittele hänen valheitaan. Lehdistötilaisuudessa maineikas toimittaja Jim Acosta kysyi presidentiltä miksi tämä nimitti Etelä-Amerikassa kohti Yhdysvaltojen rajaa lähestyvän pakolaiskaravaanin ihmisiä maahantunkeutujiksi.

Trumpin vastaus ei toimittajalle kelvannut, mutta lopulta sitkeä Acosta päätti vaihtaa aihetta ja kysyä selvästi ärtyneeltä presidentiltä Venäjä-tutkinnasta. Se oli Trumpille liikaa, ja hän menetti malttinsa. Presidentti meni henkilökohtaisuuksiin ja esitti poistuvansa jo paikalta.