Nainen haukkui kihlasormuksensa netissä – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sometuomioistuimissa lynkataan ja mestataan vääräuskovaisia. Toisinaan kauhistelun kohteeksi joutuu ihminen, joka saa ansionsa mukaan. Näin kävi myös naiselle, joka haukkui miehensä ostaman kihlasormuksen netissä.

Nainen oli julkaissut netin sormuksia pilkkaavalla palstalla kuvan löytämästään kihlasormuksesta. Kyseessä oli hänen miehensä ostama koru, jonka piti olla yllätys. Nainen löysi sormuksen miehen yöpöydältä.

Sormuksen kuvan nettiin julkaissut nainen kirjoitti kuvan yhteyteen, että ei pidä sormuksesta. Samalla hän pyysi neuvoja, kuinka kertoisi miehelleen haluavansa toisenlaisen korun nimettömäänsä. Nettikansa raivostui, koska monen mielestä poikaystävän hankkima sormus oli kaunis ja nainen oli vain kiittämätön narttu.

She posted her future engagement ring in a ring-shaming group. from Nicegirls