Karibian saaren muotitrendi loksauttaa leuat – kuin suoraan catwalkilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karibialla sijaitseva Saint-Martinin saari on puoliksi ranskalainen ja puoliksi hollantilainen. Saarella asuu noin 70.000 ihmistä. Saarella asuvat nuoret ovat nyt päässeet otsikoihin heidän rohkean tyylinsä vuoksi.

Karibianmerellä sijaitsevan eurooppalaissaaren nuoret ovat tyyliltään rohkeita ja jopa avantgardistisia. Maan lukioissa ei ole harvinaista, mikäli lukiolainen saapuu kouluun räikeän pinkissä turkissa ja tiaraan pukeutuneena. Saint-Martinin saaren nuorten tyyli on taiteellinen ja valtaväestöstä poikkeava.

Dazed-lehden mukaan lukion oppilaiden joukkoon on soluttautunut opiskelija, joka ikuistaa saaren asukkaiden tyylejä Instagramiin. Nuorilla on asennetta ja uskaliaisuutta erottua joukosta aikakautena, jolloin kaikki haluavat näyttää Kardashianeilta.