Jäikö Halloweenista kurpitsasosetta? Sillä on myös tärkeä seksuaalinen käyttötarkoitus

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet miettivät parhaita keinoja, joiden avulla voi hurmata vastakkaisen sukupuolen. Kirjailija ja neurologian ohjaaja Alan R. Hirsch on tutkinut miehiä kiihottavia tuoksuja teoksessaan The Real Science Of Sex Appeal. Kurpitsapiirakka on yksi kiihottavimmista.

Seksuaalisen vetovoiman ja tieteen yhdistävä tutkimus osoitti, että miehet ovat mieltyneitä kurpitsapiirakan tuoksuun. Sen osoitettiin lisäävän veren virtaamista sukupuolialueelle peräti 40 prosenttia tavallista enemmän. Hirsch arvioi, että turvallinen tuoksu poistaa ahdistusta ja vaikuttaa siten halukkuuteen, New York Post uutisoi.

Kurpitsapiirakkaa valmistetaan kurpitsasoseesta. Sosetta on voitu valmistaa esimerkiksi halloweenin kurpitsalyhtyjen sisällöstä kaivertamisen jälkeen. Mikäli haluaa hurmata oman kumppaninsa varmasti, kannattaa piirakkaa valmistaa tunnelman latautumisen takaamiseksi.