Sara Sieppi ihoanuolevassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Sara Sieppi ja viihdetaiteilija Roope Salminen erosivat taannoin kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin Sieppi muutti omaan asuntoon ja kommentoi eroaan avoimesti myös esimerkiksi blogissaan.

Parhaillaan missikaunotar on maan tavoitelluimpia sinkkunaisia ja varmasti lukemattomien miesten unelmien kohde. Nyt Sieppi on julkaissut sosiaalisessa mediassa tuttuun tapaansa upeita valokuvia itsestään. Erässä niistä hän poseeraa ihoanuolevassa kullanhohtoisessa iltapuvussa siten, että hänen asentonsa korostaa upeasti kaunottaren kurveja.

– Aina välillä työpäivien jälkeen havahtuu siihen, kuinka lahjakkaiden ihmisten kanssa sitä pääsee oikein työskentelemään. Tänää musta taiottiin prinsessa ihan yhtäkkiä, stailisti oli hoitanut ihania mekkoja ja yks Suomen parhaimmista kuvaajista @liesipasso oli vieläpä kameran takana. Ja tätä saan välillä kutsua mun työksi. Elämä on kreisii, Sara Sieppi totesi kuvansa yhteydessä.