Bikinit kuin postimerkit! Sofia Vergara julkaisi tyrmäävän kuvansa 1990-luvulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Sofia Vergara tunnetaa muun muassa televisiosarjoista Moderni perhe ja Dirty Sexy Money. Taannoin kolumbialaissyntyinen tähti nähtiin rohkeasti lehden kannessa täysin alastomana. Nyt Sofia on muistellut menneitä sosiaalisessa mediassa ja kaivanut arkistoistaan upean bikinikuvan.

Vergara julkaisi nimittäin Instagramissa Throwback Thursdayn kunniaksi rohkean bikinikuvan, joka hänestä ikuistettiin Florida Keysin alueella 1990-luvulla. Ajankuvan mukaisesti mallikaunottaren bikinit olivat erittäin niukat.

Sofia Vergara puhui taannoin positiivisesta kehonkuvasta Women’s Health -lehden haastattelussa. 45-vuotiaan tähden mukaan hän on valmis ottamaan iän myötä tulevat muutokset vastaan, sekä kertoo haluavansa näyttää ikäiseltään ja samaan aikaan upealta.

– Tässä on 45-vuotias nainen, joka voi esitellä omaa vartaloaan. Asiat eivät ole kuin aikaisemmin jolloin ainoastaan nuoret tytöt pääsivät lehtien kansiin, Vergara kuvailee.