Camilla Rauhala toi fitness-maailmanmestaruudet Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englannin Margatissa järjestettiin lauantaina 10. marraskuuta Pure Elite -liiton Fitness MM-kilpailut. Tamperelainen Camilla Rauhala osallistui kilpailuihin nyt toista kertaa.

Camilla Rauhala
Camilla Rauhala

Viime vuonna Rauhala voitti amatöörien MM-kultaa Tattooed Muscle Model-sarjassa, sijoittui kahdessa muussakin sarjassa hopealle ja ansaitsi liiton ammattilaisstatuksen. Tänä vuonna Rauhala lähti hakemaan ammattilaismestaruuksia ja onnistui siinä upeasti.

Tuloksena upeat Pro-sarjan maailmanmestaruudet Muscle Model -sarjassa ja arvostetussa Figure-sarjassa. Jälkimmäisessä Rauhalan taustalla esiintyi hänen oma yhtyeensä, joka esitti hänen itsensä säveltämää musiikkia. Näiden saavutusten lisäksi Rauhala sai Tattooed Muscle Model -sarjassa hopeaa.

Fitness-uransa lisäksi Camilla Rauhala ehtii keikkailemaan jopa kansainvälistä suosiota saaneessa Night Nurse -yhtyeessään ja työskentelemään omassa tatuointistudiossaan Tampereella.