Elsa Hosk Victoria’s Secretin catwalkilla – tässäkö täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Elsa on edustanut Victoria’s Secretin suositulla näytöslavalla ruotsalaista naiskauneutta jo vuosia, mutta harva kuitenkaan tietää, että kaunotar on myös puoliksi suomalainen. Elsa Hoskin isä Pål on Ruotsista ja äiti Marja on Suomesta.

Äskettäin suomalaistaustainen Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit. Niissä on yhteensä 2.100 kristallia ja niiden valmistaminen kesti käsityönä 930 tuntia. Maailman halutuimpien rintaliivien arvo on miljoona dollaria.

Nyt Elsa on julkaissut sosiaalisessa mediassa todella upeita kuvia vuoden merkittävimpiin lukeutuvasta muotinäytöksestä. Kuviensa yhteydessä Hosk kertoi tämän muotinäytöksen olleen yksi koko uransa tunteikkaimmista. Hän nimittäin todisti samalla läheltä kollegansa Adriana Liman hyvästejä catwalkeille ja Behati Prinsloon paluuta perheenlisäyksensä jälkeen.