Raju välienselvittely F1-varikolla – Verstappen kävi käsiksi kilpailunsa pilaajaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Formula 1 -osakilpailussa Brasiliassa nähtiin jälleen monia värikkäitä vaiheita, joiden myötä suomalainen Kimi Räikkönen nousi lopulta kolmannelle sijalle. Valtteri Bottas sijoittui viidenneksi. Kisan erikoisin tilanne nähtiin kuitenkin radan sijaan varikolla, jossa tapahtui raju välienselvittely.

Lyhytpinnaisena niin radalla kuin radan ulkopuolellakin tunnettu Red Bull -tallin Max Verstappen raivostui, kun kilpakumppani Esteban Ocon vei häneltä ajovirheellä mahdollisuuden osakilpailun voittoon. Kaiken lisäksi Ocon oli tapauksen sattuessa kierroksella ohitettava, joten hänen olisi tullut noudattaa erityistä varovaisuutta.

Tilanteessa Verstappen oli ohittamassa Oconia, kun Ocon törmäsi Red Bull -autoon. Törmäyksen seurauksena Verstappenin auto luisui radalta ja kärsi vaurioita. Lopulta varikolla Verstappen huomasi Oconin ja päätti kertoa hänelle mitä mieltä on tämän ajovirheestä. Twitterissä julkaistulla videolla nähdään miten Verstappen menee selvästi kiivastuneena Oconin luokse ja tönii tätä useita kertoja voimakkaasti. FIA rankaisee Verstappenia kahden päivän yhdyskuntapalvelulla.