Tulihelvetti leviää Kaliforniassa – kuvausryhmä ikuisti maailmanlopun näyn

Ohhoh! · Stara.fi

Kaliforniassa raivoavat parhaillaan historian rajuimmat maastopalot, joiden vuoksi jo sadat tuhannet ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa. Satoja taloja on tuhoutunut täysin niiden jäätyä rajujen tuulten levittämän tulihelvetin jalkoihin.

Juuri tällä hetkellä palomiehet yrittävät estää maastopalon Bell Canyonista Malibun puolelle, jossa sijaitsee valtava määrä luksusasuntoja. Equal Newsin kuvausryhmä uskaltautui eilen uhmaamaan viranomaisten määräyksiä ja kävi keskellä asuinaluetta kuvaamassa miten inferno tuhosi siellä kaiken tielleen osuvan. Yhtä karmaiseva on alempi video, jossa nähdään ilmasta käsin miten kymmenet omakotitalot palavat samaan aikaan.

https://www.instagram.com/p/BqDhos1BXW7/

https://www.instagram.com/p/BqDOaRZhQ1g/

Video hakee vertaistaan kaikista katastrofielokuvista, sillä siinä nähdään miten rajut tuulet levittävät maata pitkin kipinämattoja, jotka piiskaavat asuinaluetta. Valtaosa ympärillä olevista omakotitaloista on jo tulessa ja loput ovat parhaillaan syttymässä. Palomiehet ovat perääntyneet paikalta jo aiemmin.