Uskaltaisitko kokeilla illuusiojälkiruokia? Näyttävät karmealta – maistuvat herkulliselta

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla moni taitava leipuri on saanut itselleen ja omille jälkiruokaluomuksilleen ja kakuilleen suuremman yleisön. Nyt ihastusta ja samaan aikaan ällötystä aiheuttaa Ben Churchill -niminen leipuri, joka osaa luoda jälkiruoillaan todella näyttäviä illuusioita.

Ben Churchill on taitava kokki, joka osaa loihtia makeista herkuista ulkonäöllisesti sellaisia, että ne muistuttavat jotakin aivan muuta kuin mitä ne oikeasti ovat. Uusimpana teoksenaan mies on esitellyt omalla Facebook-sivullaan jälkiruokaa, joka on tehty tuhkakuppiin. Jälkiruokavanukas näyttää kasalta tuhkaa, johon on työnnetty tupakan tumppeja.

Mies on aiemmin esitellyt sivuillaan myös luomuksen, josta vain harva uskaltaisi painaa lusikan läpi. Jälikiruoka näytti nimittäin aivan satsumalta, joka on toiselta puolelta mädäntynyt ja täysin vihreän homeen peitossa.

could you eat an ashtray??

Could you eat this? Vanilla pannacotta, with a smokey lapsang gel, coated in black meringue powder, silver chocolate crumb and finished with chocolate cigarette butts

Publiée par Chef Ben Churchill sur Mardi 19 juin 2018

The Mouldy Satsuma Dessert

Once again things are not as they seem… orange parfait, coated In mirror glaze, finished with meringue powder to imitate mould growth. Could you stomach it?

Publiée par Chef Ben Churchill sur Vendredi 1 juin 2018