Lemmy Kilmisteristä elämäkertaelokuva – käsikirjoitus jo valmis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisen heavylegenda Motörheadin keulahahmo Lemmy Kilmister siirtyi kolme vuotta sitten taivaalliseen orkesteriin 70-vuotiaana. Nyt miehestä on tekeillä elämäkertaelokuva, jonka ohjaajana nähdään vuoden 2010 Lemmy-dokumentin ohjannut Greg Olliver.

Motörhead on päivittänyt Facebookiin kuvan, jonka perusteella voidaan sanoa Lemmy Kilmisterin elämäkertaelokuvan tekemisen alkaneen. Basisti-laulajan elämäntarina tullaan julkaisemaan isoilla valkokankailla määrittelemättömän ajan kuluttua. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Medeni Griffiths.

Lemmy Kilmister menehtyi joulukuussa 2015 aggressiiviseen syöpään, joka diagnosoitiin vain kaksi päivää aiemmin legendan menehtymistä. Hän kärsi vakavista terveysongelmista pitkään. Lemmy Kilmister on yksi aikakautensa arvostetuimmista muusikoista.

#lemmybiopic

Publiée par Official Motörhead sur Vendredi 9 novembre 2018