Sukuelin oli liian suuri – nainen haastoi ex-miehensä oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Zimbabwelainen nainen on haastanut entisen poikaystävänsä oikeuteen ja vaatii mieheltä korvauksia sukupuolielimien viottumisen takia. 29-vuotias Silindile Mangena väittää, että ex-poikaystävän suurikokoinen penis on venyttänyt naisen vaginaa liikaa.

Silundile Mangena seurusteli muutaman vuoden ajan 37-vuotiaan Mugove Kuriman kanssa. Miehen keskivertoa suurempi etuvarustus oli naisen mukaan aiheuttanut muutoksia emättimen kokoon. Säännöllisesti harrastettu seksi oli naisen mukaan muokannut hänen emätintään aiemmin tiukasta löysemmäksi.

Zimbabwelainen nainen haluaa nyt korjauttaa vaginansa kiristysleikkauksen avulla. Nainen vaatii ex-poikaystävää maksamaan leikkauskustannukset, joiden suuruudeksi on arvioitu Metro-lehden mukaan noin 9.200 euroa. Vaginaa ja lantionpohjan lihaksia on mahdollista treenata erilaisten kuulien ja jumppaliikkeiden avulla.