Janni Hussin gynekologikuva naurattaa: ”Ei se nyt niin kamalaa ole”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouvolan Kuusankoskelta koko Suomen seuratuimmaksi fitnessmalliksi singahtanut 27-vuotias Janni Hussi on ollut jo suhteellisen pitkällä ja monipuolisella julkisella urallaan monessa mukana, mutta virtaa riittää edelleen. Nyt Janni on julkaissut sosiaalisessa mediassa hulvattoman parodiakuvan.

Instagramissa julkaisemassaan valokuvassa Janni Hussi esittää olevansa gynekologilla, kun lääkäreiden virkaa tekevät somesta ja televisiosta tutut Biisonimafian miehet. Fitness-kaunotar näyttää olevan kauhuissaan saamastaan kohtelusta, mutta onneksi kyseessä on tällä kertaa sketsiviihteen kuvaaminen.

– Ku oot menos ekaa kertaa gynekologille ja sulle sanotaan et ”Ei se gynel käyminen nyt niin kamalaa ole.”, Janni Hussi kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

View this post on Instagram

Already counting the days 🏝

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on