Kun ihastus muuttuu tosirakkaudeksi – nämä asiat mies on valmis tekemään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa miehistä saattaa leperrellä naisen kuulemia sanoja ja kuiskutella kehuja korvaan. On kuitenkin eri asia näyttää teoilla omat tunteet ja aikeet. Kun ihastus muuttuu aidoksi rakkaudeksi, ei mikään estä miestä osoittamasta tuntemuksiaan maailman tärkeimmälle asialle – rakastamalleen naiselle.

Niin siirappiselta kuin se kuulostaakin, ovat naisiinsa rakastuneet miehet valmiita myös osoittamaan sen. Heille ei riitä pelkät sanat siitä, että vakuuttavat mielitiettynsä olevan tärkeä. He haluavat naisen kuuluvan osaksi heidän jokapäiväistä elämäänsä. Nainen tutustuu ystäviin ja sukulaisiin.

Samalla herra haluaa tehdä kaikkensa, jotta hän huolehtii, kunnioittaa, kuuntelee ja ihailee naistaan tarpeeksi. Se ei tee miehestä tossukkaa, jos hän osoittaa tunteensa – päin vastoin. Todelliset urokset ovat juuri niitä miehiä, jotka osaavat antaa enemmän kuin ottaa. Tällaisten miesten elämä on enemmän parisuhdeorientoitunutta kuin itsekeskeistä. He ottavat kumppanisa oikeasti huomioon.

Rakastunut mies oppii tuntemaan, koska naisensa on surullinen tai vihainen. Hän myös tietää ne asiat, jotka tekevät naisen onnelliseksi ja kiinnittää huomiota jopa pikkuseikkoihin. Onnellinen vaimo tarkoittaa sanonnan mukaan onnellista miestä, eikä lause voisi osua enempään oikeaan. Hän haluaa olla aidosti läsnä ja tukea naistaan kaikessa. Tällöin neitokaisen ei tarvitse arvuutella, onko hänen miehensä tosimielellä liikkeellä tai rakastunut. Sen kyllä tuntee.