Matkustaja valitti istumapaikastaan lennolla – lentoemännän nerokkaasta ratkaisusta nettihitti

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lentokoneisiin voidaan myydä lisämaksusta erikoispaikkoja, mutta yleensä istuimet jaetaan ikkuna-, keski- ja käytäväpaikkoihin. Nyt eräs matkustaja on aloittanut törkeän valittamisen, koska hänen ikkunapaikallaan ei ollutkaan ikkunaa.

Twitter

Kaikissa lentokoneen ikkunapaikoissa ei välttämättä ole omaa ikkunaa. Tämän tietävät kaikki hieman enemmän lentokoneilla matkanneet. Eräs matkustaja vaati lentoemäntää antamaan hänelle ikkunapaikan Japaniin suunnanneen lennon ajaksi, Daily Mail uutisoi.

Lentoemäntä ei voinut muuttua ikkunapaikaksi enää siinä vaiheessa, kun matkustajat ja matkatavarat oli lastattu lentokoneeseen. Ei, vaikka matkustaja sitä rumasti sanoen pyysi. Sen sijaan lentoemäntä piirsi matkustajalle ikkunaa muistuttavan näkymän ja kiinnitti sen teipillä matkustajan viereen. Kuva on levinnyt Twitterissä.