Nainen menehtyi kuukausia sitten – koira palaa päivittäin odottamaan kuolinpaikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut koirat ovat niin uskollisia, että ne jäävät odottamaan omistajiaan takaisin vielä heidän kuoltuaankin. Yksi tällaisista lemmikeistä on Kiinan Hohhotissa usein nähty koira. Hohhotin asukaat ovat huomanneet yksinäisen koiran saapuvan päivittäin paikalliselle tielle, jossa sen omistaja kuoli. Koiran omistanut nainen menehtyi jo 21. elokuuta.

– Koiran ja omistajan suhde oli syvä. Naisen kuoltua hänen pieni koiransa jäi vahtimaan häntä, paikallinen taksikuski kuvaili BBC:n mukaan.

Uskollisesta lemmikistä kuvattu video nousi viraalihitiksi Kiinan Weibo-yhteisöpalvelussa. Ohikulkijat heittelevät koiralle ruokaa, mutta ihmisten saapuessa liian lähelle se pakenee paikalta. Eläimen tarina on tuonut monille mieleen japanilaisen Hachiko-koiran. Hachiko palasi 1920-luvulla päivittäin juna-asemalle odottamaan edesmennyttä omistajaansa.