Janita Lukkarinen poseeraa upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten useista televisiosarjoista tunnetuksi tullut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen paljasti sairastuneensa aggressiiviseen syöpään ja saavan hoitoja sairaalassa. Sittemmin hän kertoi kasvaimensa pienentyneen jo kolmannekseen alkuperäisestä. Somekuvia hän jakaa edelleen.

Nyt Janita on julkaissut verkossa itsestään varsinaisen herutuskuvan, jossa hän esittelee kameralle lähinnä muhkeita rintojaan. Toisessa kuvassa hän itsekin ihmettelee minkä kokoinen etumus hänellä oli vielä viisi vuotta sitten vuonna 2013.

View this post on Instagram

Tb #kotilook vuonna 2013. How small was I 🐰😁 ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Pyydän anteeksi kaikilta niiltä, joiden tunteita kirjotuksellani olen loukannut, never meant to hurt you. Lukutaito ja luetunymmärtäminen ei kohdannut lopulta enää ollenkaan. MUTTA mä en ikinä puhuisi pahan asian puolesta. En todellakaan viitannut alkoholisteihin, vaan kiittämättömiin ihmisiin, joita sillä hetkellä paheksuin itse sairaalasängyllä veritankkauksessa maaten, tietäen että mun kropassa kaikki ei oo ok, rukoillen jaksaisko se vielä tänkin sairaala reissun. Siitä asemasta, että mulla oli mun mielestä oikeus huutaa ääneen, että älkää olko kiittämättömiä, ja mä nään rehellisesti alkoholismin takana lopulta itsekkyyden. Kun muut ei enää merkkaa mitään, mutta kunhan sä saat sen bissen. Mun ajatukset vain sattui lukemaan moni, jonka sydän on saanut särkyä alkoholistin toimesta. Tekin reagoitte yhtä kärkkäästi takaisin, mutta niinhän se on, mitä kylvää sitä niittää. Valitsen sanani jatkossa tarkemmin ja pyrin olemaan puolueeton, tällä kertaa näin vain uhrin aseman potilaana, ilman että mulla olis mahdollisuutta valita. En juoppoa, en sen uhria konkreettisesti, mutta aina mä mietin jo askeleen edellä kun avaan suutani, olettaen että muut tietäisi jo saman, mitä mä tiedän. Se oli puhtaasti mun näkökulma, mäkin olin loukattu niiden ihmisten toimesta. Myös muhun sattui. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ #makepeacenotwar

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Sairaalassa edelleen syöpähoidoissa aktiivisesti käyvä Janita avautui taannoin sosiaalisessa mediassa, kun hän antoi täyslaidallisen kritiikkiä laitapuolen kulkijoille. Häntä nimittäin ärsytti suunnattomasti, kun lääkäriin tuotavat ihmiset eivät osanneet arvostaa saamaansa huolenpitoa.

– Yksi tällänen ihmiskasti on juopot, voi luoja. Mun tekis mieli lyödä vasaralla polveen ja heittää ojaan ne ihmisjätteet jotka huutaa ja kiroo hoitohenkilökuntaa joka yrittää auttaa. Suomessa sekin olisi törkeä pahoinpitely ja heitteillejättö. Voiko ihminen enempää oksettaa kiittämättömyydellään ja itsekkyydellään, Janita raivoaa Instagramissa.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.