Pesukarhujen luultiin olevan vesikauhuisia – olivatkin humalassa ja päätyivät putkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisin saamat hälytyksen mahdollisesti vesikauhuisista pesukarhuista ovat onneksi osoittautuneet joksikin harmittomammaksi. Eläimet olivat vain päihtyneitä. Yhdysvaltojen Länsi-Virginiassa sijaitsevan Miltonin viranomaiset ovat saaneet lukuisia soittoja oudosti käyttäytyvistä pesukarhuista.

Myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että eläimet olivat syöneet käyneitä omenoita ja humaltuneet. Viranomaiset vangitsivat humalaisia pesukarhuja ja toimittivat ne poliisilaitokselle selvenemään. Tämän jälkeen eläimet vapautettiin takaisin luontoon.

Miltonin poliisilaitoksella julkaistiin kuva yhdestä päihtyneestä rettelöitsijästä, Dallas-nimen saaneesta pesukarhusta. Viranomaiset neuvovat pysyttelemään kaukana oudosti käyttäytyvistä pesukarhuista, vaikka tässä tapauksessa ne eivät kärsineetkään vesikauhusta.

 

So, Ptl Scarberry made his first apprehension today, taking this masked bandit into custody with assistance of Sgt…

Publiée par Milton Police Department sur Lundi 12 novembre 2018