Teinit nyrkkeilivät olohuoneessa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jo pikkulapsille opetetaan, että pallopelit, kiipeily ja pomppiminen ovat ulkoleikkejä, jotta kodissa ei mene mikään rikki. Tätä eivät tienneet australialaiset nuoret miehet, jotka päättivät ottaa nyrkkeilymatsin olohuoneessa. Huonostihan siinä kävi.

Kaksi australialaista miestä on todistanut käytöksellään, miksi nyrkkeilyä kannattaa harrastaa nyrkkeilykehässä tai liikuntahallissa. Miehet yrittivät nyrkkeillä olohuoneessa, mutta koska tila on liian pieni ja riskaabeli, päättyi ottelu nolosti. Toinen pojista löi vastustajansa ikkunasta läpi.

Pää edellä ikkunaan osunut oman elämänsä nyrkkeilijälupaus ei vahingoittunut pahoin onnettomuudessa. Hän sai otsaan kymmenen tikkiä. Talon kustannuksista vastaava henkilö on saattanut sanoa muutaman valitun sanan nuorille miehille.