Emily Ratajkowski on huippunäyttävä supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa vuoksi. Taannoin Emilyn matalat Paco Rabannen housut olivat paljastaa aivan liikaa intiimejä yksityiskohtia, mutta paikat pysyivät juuri ja juuri piilossa.

Nyt Emily nähdään esittelemässä upeaa vartaloaan niukoissa valkoisissa bikineissä. Päivityksen perusteella kangasta säästävät bikinit ovat Emilyn omaa nimeään kantavaa mallistoa.

View this post on Instagram

Goin awwfff. Next week @inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.