Oletko väsynyt? Nämä seksiasennot eivät vaadi liikoja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Juhlapyhien lähestyessä ihmiset saattavat venyttää vatsalaukkuaan tavallista enemmän herkuttelemalla ja syömällä. Kaamosaika voi luoda myös tavallista enemmän väsymystä, jolloin seksi tai sen harrastaminen saattaa tuntua jopa työläältä.

Seksi kuuluu rakkaussuhteeseen, ja sen harrastaminen voi parantaa yleisolotilaa huomattavasti. Jos on kuitenkin liian väsynyt tai kylläinen harrastamaan intohimoista vaakamamboa useiden eri asentovariaatioiden kera, kannattaa ottaa avuksi vaatimattomammat asentoratkaisut. Elite Daily on listannut neljä seksitapaa, jotka eivät vaadi paljoakaan energiaa.

Intohimon kuljettelemana on helppo harrastaa seksiä lusikka-asennossa, jolloin pariskunnan molemmat osapuolet saavat maata sängyssä. Silti lusikassa on helppo kosketella erogeenisiä alueita. Aina ei ole pakko suorittaa yhdyntää seksissä, vaan toisinaan pelkkä käsien käyttäminen ja kumppanin hyväileminen voi johtaa tarvittavaan kliimaksiin.

Lähetyssaarnaaja on takuuvarma, helppo ja nautinnollinen asento, jossa kumppanukset saavuttavat orgasmeja ilman ylimääräistä kikkailua. Yksi energiaa säästävistä rakastelumuodoista on se, että nainen istuu sängyn, pöydän tai sohvan reunalla hajareisin, ja mies työntyy häneen lattialla seisten. Tässä asennossa voi saavuttaa voimakasta nautintoa vähällä vaivalla.