SMG-tähti Pauliina Kokkonen julkaisi esikoissinglensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pauliina Kokkosen sooloura käynnistyi tänään vahvalla debyyttisinglellä nimeltään San Francisco. Hög Recordsin kautta ilmestynyt balladi on ensimmäinen näyte vuonna 2019 ilmestyvältä pitkäsoitolta.

Kokkonen on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Tapio Viitasaaren kanssa. Tuotantovastuussa on Artturi Taira, joka tunnetaan esimerkiksi Pariisin Kevään ja Rubikin riveistä sekä Ruusut-albumin tuottajana. Voit kuunnella esikoissinglen Spotifystä tästä linkistä.

Pauliina Kokkonen tunnetaan entuudestaan erityisesti Scandinavian Music Groupin, mutta myös monen muun kokoonpanon jäsenenä. San Francisco merkitsee hänelle uutta alkua. Ensi vuonna ilmestyvän albumin tiimoilta on jo bookattu soolokeikkoja niin kevään klubeille kuin ensi kesän festareillekin. Ajankohdista ja keikkapaikoista tiedotetaan tarkemmin alkuvuodesta. Kokkonen jatkaa soolouransa ohella normaalisti myös SMG:ssa.