Tämä munakoiso poistaa stressiä – puristele jännitys pois

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aubergiini, eli munakoiso on erinomainen muhennosten raaka-aineena käytettävä vihannes. Se on suosittu etenkin kreikkalaisessa ja turkkilaisessa ruokavaliossa. Munakoiso on useimmille tuttu pelkästään miehen sukupuolielintä kuvaavasta hymiöstä.

Lahjatavaraliike Firebox on ottanut myyntiin stressilelun, joka näyttää munakoisoemojilta. Puristelua varten valmistettu aubergiini on palautuvaa vaahtomuovia, jota voi rutistaa yhä uudelleen ja uudelleen. Kapistus on täydellinen vihanhallitsija.

Stressileluja voi puristella jännitystä laukaistaakseen tai ahdistusta lievittääkseen. Pehmeä munakoiso tuntuu kädessä miellyttävältä. Munakoison muotoisen stressilelun koko on käteensopivan iso, 25 x 15 senttimetriä.

Firebox