Travis Scottin unelma toteutui – Kylie Jenner ja Stormi kiertueelle mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Astroworld-kiertueella Pohjois-Amerikassa esiintyvä 26-vuotias räppäri Travis Scott on onnellinen, koska hänen perheensä matkustaa kiertueella mukana. Pian yksi vuotta täyttävä Stormi-tytär saa oman luksuskeikkabussin.

Travis Scott ottaa 21-vuotiaan tyttöystävänsä Kylie Jennerin mukaan Yhdysvaltain kiertueelle. Mukaan lähtee myös pariskunnan pienokainen, Stormi-tytär, joka pääsee sukeltamaan vauvavuosista alkaen isänsä ammattiin. Travis Scott kuitenkin myöntää, että Kylie saa vaihtaa jatkossakin tytön vaipat, vaikka hän on enemmän läsnä perheensä arjessa.

Travis Scott myöntää, että keikkaelämä ei ole helppoa, mutta perheen mukana oleminen vaikuttaa suuresti fiiliksiin. Stormi saa omat pakolliset toiminnot keikkabussiinsa, joka on kuin renkailla liikkuva hotellihuone vaatehuoneineen. Travis Scott haluaa olla nykyisin epäitsekkäämpi isänä, E! News uutisoi.