Tutkimus: Autopilotit lisäävät autossa harrastettavan seksin määrää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itseohjautuvat autot ovat jo nykypäivää, ja niiden määrä tulee lisääntymään lähivuosien aikana. Nyt on toteutettu tutkimus, jonka mukaan automaattisesti ohjautuvat robottiautot tulevat vaikuttamaan ihmisten seksitottumuksiin.

Annals of Tourism Researchin mukaan itsenäisesti liikenteessä navigoivat autot lisäävät ihmisten seksiakteja. Tulevaisuuden trendinä saattaa olla robottiautoissa harrastettu seksi ja prostituutio. Itsestään ohjautuvat ajoneuvot tulevat myös osaksi turismia, jolloin robottiauton vuokranneet voivat napata seksiseuraa kyytiinsä ja harrastaa yhdyntää ajon aikana.

– Seksi on olennainen osa kaupunkiturismia, mukaan lukien maksullinen seksi. On todennäköistä, että autopilottien avulla toimivat ajoneuvot mahdollistavat uudenlaisen prostituution muodon, olipa se laitonta tai laillista, tutkimusjohtaja Scott Cohen Surreyn yliopistosta kertoo.

Automaattisesti ohjautuvissa autoissa tapahtuneet seksisessiot syövät asiakkaita hotellibisnekseltä. Lisäksi taksiyhtiöt ja turistibussit tulevat menettämään asiakkaitaan, koska ajoneuvot osaavat liikkua turistien haluamilla reiteillä itsenäisesti. Cohenin mukaan robottiautot yleistyvät eniten 2040-luvulla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.