Conversen uusi mallisto – viimeinkin vedenkestävät tennarit!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Conversen legendaarisia All Star -tennareita on valmistettu jo vuodesta 1917 lähtien. Monet tennarirakastajat ovat tuskastuneita vesisateella, sillä kangaskengissä kastuu jalat takuuvarmasti. Tyyli menee kuitenkin usein mukavuuden edelle.

Asiaan on tulossa ratkaisu. Converse on tuonut markkinoille vedenpitävät GORE-TEX® -kengät, joita voi pitää huoletta myös sadeilmalla tai loskassa. Juuri tähän vuodenaikaan sopivat jalkineet ovat nimeltään Converse MC18, ja mallistossa on nyt julkaistu kolme uudenlaista mallia.

Mallistossa on kokomustat, mustavalkoiset ja lyhytvartiset vedenkestävät tennarit. Conversen uutuuskengät pitävät varpaat kuivina ja siksi ne sopivat esimerkiksi paljon ulkoileville. Conversen All Stars -kenkiä on pidetty maailman tunnetuimpina tennareina.