Kahlekuningas hukkui yleisön edessä – katsoja kuvasi karun videon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kokeneetkaan kahlekuninkaat eivät aina onnistu selviämään vaarallisista tilanteista omin avuin. Tämä tuli selväksi taannoin Espanjassa, jossa paikallinen kahlekuningas hukkui kesken oman esityksensä. Pedro Volta esiintyi taannoin Navacerradassa järjestetyillä taikurifestivaaleilla.

Houdini-tyylisessä tempussa Voltan oli määrä vapauttaa itsensä pakkopaidasta ja päästä ulos vesitankista ennen kuin oli liian myöhäistä. Taikuri kuitenkin käytti liikaa aikaa ja energiaa ensimmäisen lukon avaamiseen. Hän ei saanut itseään vapaaksi ajoissa ja hukkui oltuaan tankissa noin kahden minuutin ajan. Lopulta Voltan avustajat avasivat vesitankin huomattuaan tämän lopettaneen liikkumisen.

Lääkärit kertoivat espanjalaiselle El Mundo -lehdelle kahlekuninkaan olleen jo käytännössä kuollut hänen sydämensä pysähdyttyä, kunnes hänet saatiin neljän minuutin jälkeen elvytettyä takaisin elävien kirjoihin. Independent-lehden mukaan mies kertoo olevansa erittäin onnekas selviydyttyään välikohtauksesta.