Ovikamera kuvasi kummituksen terassilla – mitä videolla näkyy?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oville asennettavat valvontakamerat ovat nykyään yleinen ja edullinen tapa pitää huolta kodin turvallisuudesta. Valvontalaitteisto käynnistyy yleensä kuvaustoimintoon liikettä havaittuaan. Nyt yksi ovikamera kuvasi kummituksen.

Kanadalainen Meni Pistocia kertoo, että hän odotti lähettiä saapuvaksi. Yhtäkkiä hänen koiransa alkoi haukkua ja 46-vuotias nainen luuli, että pakettilähetys oli saapunut. Hän katsoi asuntonsa ikkunasta ulos huomaten, että etupihalla ei ollutkaan ketään.

Selkäpiitä karmiva totuus paljastui, kun nainen tarkasti ovikameransa taltioinnin älypuhelimeltaan. Videolla näkee selkeästi, kun sumea hahmo kulkee vasemmalla sijaitsevalta penkiltä oikealle oven edestä. Hän oli saanut samaisen penkin edesmenneeltä ystävältään. Meni Pistocia kertoo, että viimeinen keskustelu käytiin penkillä ystävän kanssa ennen hänen kuolemaansa.