Sara Sieppi antavassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi on pysynyt julkisuudessa viime vuosina kiitettävästi. Hän julkaisee usein näyttäviä selfie- ja mallikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Sieppi oli otsikoissa, kun hänen pitkä suhteensa viihdetaiteilija Roope Salmiseen päättyi.

Maan tavoitelluin sinkkunainen muutti sittemmin omaan asuntoon, jota hän on esitellyt auliisti verkossa. Viime päivinä Sieppi on julkaissut Instagramissa upeita kuviaan aurinkolomaltaan.

– Sen verran voin sanoa, että näin 27-vuotiaana viihdyn kropassani enemmän kuin hyvin ja kyllä, tulen jatkossakin näyttämään täällä bikinikuvia ja tässä heti yks uikkarikuva, koska en oo missään muissa hepeneissä täällä tänää heilunutkaan, Sara Sieppi kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

View this post on Instagram

🌺🌸🌼

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on