Vahvistiko Zayn Malik hämmentävän huhun? ”Taylor Swift matkusti matkalaukussa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna verkossa levisi erikoinen huhu, jonka mukaan poptähti Taylor Swiftiä kuljetetaan toisinaan suurikokoisessa matkalaukussa. Tarkoituksena olisi hämätä paparazzeja. Nyt huhu vaikuttaa saaneen vahvistuksen yllättävältä taholta.

One Directionin Zayn Malik mainitsi Vogue-lehden haastattelussa Swiftin välttyvän valokuviin joutumiselta hämmentävällä tavalla.

– Taylor Swift matkusti matkalaukussa, Malik paljasti.

Jää epäselväksi puhuiko Malik totta vai vitsailiko hän vain toimittajien kustannuksella. Hän ja Swift kuitenkin tuntevat toisensa, sillä he ovat esimerkiksi tehneet yhdessä duettokappaleen I Don’t Wanna Live Forever.

Huhut Taylor Swiftin erikoisesta matkustustavasta levisivät heinäkuussa 2017. Uutisoimme tuolloin internetissä jaetusta kuvasta, jossa tähden turvamiesten väitettiin kantavan hänet sisältävää matkalaatikkoa.