Amanda Harkimo bikineissä näyttävässä somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Sittemmin hän oli mukana Temptation Island Suomi -ohjelmassa.

Nyt Amanda on esitellyt sosiaalisessa mediassa upeaa vartaloaan, kun hän istuskelee rantahietikolla pukeutuneena niukkoihin mustiin bikineihin. Julkkiskaunottaren bikinipeppu varastaa kuvassa huomion kaikelta muulta, vaikka Amanda itse toteaakin pään takana olevan maston pilaavan kuvansa.

View this post on Instagram

If I could turn back time

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Taannoin Amanda kertoi selvittäneensä DNA-testillä taustojaan.

– Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen. Anyhow, se tarkoittaa sitä että mulla on tänään juhlapäivä!! Happy St Patrick’s day y’all!! oi, Amanda Harkimo kirjoitti.