Parhaat lahjaideat vaimolle – kun lahjakortti ja ryppyvoide tuntuvat tylsiltä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

On sanottu, että vaimo voi olla miehen koko elämän paras sijoitus. Elämänsä suurinta rakkautta kannattaa vaalia ja hänen hyvinvoinnistaan on järkevää pitää huolta. Parhaimmillaan vaimosta tulee aviomiehensä suurin tukipilari, johon voi luottaa kaikessa ja iäti.

Vaimolle lahjaa miettiessä kannattaa ottaa huomioon hänen elämäntilanteensa, päivärutiininsa ja tarpeensa. Onnellinen vaimo tarkoittaa aina onnellista perhettä. Mitä hän harrastaa? Onko hän mahdollisesti vihjaillut haaveista ja tarpeistaan? Näiden pohdintojen perusteella voi olla helpompaa hankkia vaimolle lahjoja. Samalla voi napata pisteet kotiin.

Keittiössä viihtyvälle naiselle voi antaa lahjaksi nimikoidun leikkuulaudan tai laadukkaan keittiövälinesetin. Kahvia rakastava vaimo innostuu varmasti laadukkaasta paahtimesta tai kahvikoneesta. Mikään ei kuitenkaan voita perinteistä hemmottelupakettia, johon voi kuulua lahjakortti kauneushoitolaan tai spahan.

Useammat naiset innostuvat myös romanttisesta viikonloppumatkasta. Mikäli vaimo rakastaa urheilua, voi hänelle hankkia uuden älykellon tai laadukkaat kuulokkeet urheilusuoritusta varten. Rentoutumishetkiä kaipaava vaimo arvostaa silkkipyjamaa ja painavaa peittoa. Hän myös ottaa varmasti mielellään vastaan laadukasta kosmetiikkaa kauneudenhoitorutiinien tueksi.

Ja sitten on olemassa ne tyttöjen parhaat kaverit, eli timantit. Vaimoa voi hemmotella koruilla, jotka sopivat hänen tyyliinsä. Vinkit tarjoili Mashable-sivusto.