Prinssi Charlesilla on pakkomielle oraviin – kantaa taskuissaan pähkinöitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesin prinssi Charlesilla on jokseenkin yllättävä mielenkiinnon kohde. Hän rakastaa oravia, erityisesti Skotlannin Birkhallin tilan läheisyydessä asuvia. Charlesin poika prinssi William kertoi Country Life -lehdelle isänsä antavan oravien tulla kotiinsa.

Prinssi Charles tunnetaan luonnon ja eläinten ystävänä. Hän toimii muun muassa villieläinten suojelua edistävän United for Wildlife -järjestön johtajana. Charles on antanut oraville nimiä ja kantaa taskuissaan pähkinöitä ruokkiakseen eläimiä.

– Joskus jätän takkini tuolin selkänojalle. Jos taskussa on pähkinöitä, näen niitä metsästävien oravien hännät pilkottamassa esille, Charles kuvaili People-lehden mukaan.

– Ne ovat uskomattoman erityisiä olentoja, Walesin prinssi jatkoi.