Älä tyydy peruskysymyksiin treffeillä – näillä tavoilla saat naisesta enemmän tietoa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensitreffeille mennessä saattaa muodostaa aina samanlaisen kysymyspatterin, jossa tiedustellaan tulevaisuudensuunnitelmia ja historiaa. Nyt naiset ovat paljastaneet kysymyksiä, jotka ovat saaneet heidät oikeasti kiinnostumaan tapaamisesta.

Yksi neitokainen kertoo erään miehen kysyneen häneltä, minkälaisella idealla hän lähtisi Leijonanluola-ohjelmaan mukaan. Sen sijaan, että haluaa tiedustella toisen haaveita elämään ja parisuhteeseen liittyen, kannattaa kysyä toisen osapuolen tavoitteita ja kunnianhimoja, Men’s Health listaa.

Treffeillä käydessä voi myös vaihtaa hurjimpia kokemuksia, joita on kokenut uusia ihmisiä tavatessaan. Eräs nainen kertoo kumppaniehdokkaan kysyneen hänen visioitaan siitä, missä nainen näkee itsensä viiden tai 10 vuoden kuluttua. Yksi toinen laajasti elämäntyyliä ja mieltymyksiä kartoittava kysymys on tiedustella unelmien matkakohteita ja kulttuureja.

Saba-niminen nainen kertoo olevansa otettu, jos deittiseuralainen kysyy hänen eksoottisesta nimestään ja sen alkuperästä. Myös makumieltymyksiä voi kysyä yksinkertaisesti lempipitsantäytteillä tai sillä, haluaako nainen pitsaansa ananasta. Musiikkimieltymyksiä voi puolestaan kysyä naisten käymien konserttien ja keikkojen muodossa.

Deitin kannattaa kysyä myös naisen lempikirjoja, sillä niiden avulla saa selville naisen mielikuvituksen asteen, tyylimieltymykset ja kulttuuriset kiinnostuksen kohteet. Naisen historiasta kertoo paljon myös se, kun hänen antaa kertoa hirveimmästä työpaikastaan tai unelmien ammatista.