Evelinalta pysäyttävä kuvapari vartalostaan: ”Some on siit vähän synkkä paikka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiartisti Evelina julkaisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa kuvaparin, jossa hän esittelee vartaloaan selvästi toisistaan poikkeavan näköisenä. Kuvillaan Evelina haluaa osoittaa, että somessa silmänräpäys muuttaa ulospäin näkyvän todellisuuden varsinkin valokuvissa.

– Oikee kuva: kaunis ja validi. Vasen kuva: myös kaunis ja validi. Some on siit vähän synkkä paikka et usein annetaan ymmärtää et toi oikee kuva on koko todellisuus, vaiks kyse on sekunnin sadasosista kameran rullassa ja molemmat kuvat on ihan yhtä tosia, Evelina kirjoittaa.

– Oon väsyny ajatukseen et joku muu sais kertoo mulle tai sulle mikä on kaunista ja mikä ei, mun tai sun ei tarvii olla yhtään mitään enempää et riitettäis tai oltais hyviä. Fuck kauneusnormit & odotukset. Hyvää lauantaita, oot hyvä tollee.