Fortniten odottamaton seuraus – aiheuttaa nyt avioeroja

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Selviytymispeli Fortnite on yksi maailman suosituimmista peleistä tällä hetkellä. Sitä pelaavat niin alakouluikäiset kuin aikamiehet. Nyt peli on aiheuttanut avioeroja. Paljon pelaavat aikuiset saattavat laiminlyödä kaiken muun elämästään.

Toisinaan puolison on vaikea ymmärtää pelaavaa kumppania ja omaksua hänen peli-intoaan harrastuksena. Daily Dotin mukaan Fortnite on nyt mainittu pelkästään Iso-Britanniassa 20 avioerohakemuksessa yhtenä osasyynä avioeroon.

Divorce Onlinen tiedotteen mukaan noin viisi prosenttia kaikista briteistä erosi avioliitosta viime vuonna. Fortnite-pelin tuotantoyhtiö on Epic Games. Peliriippuvuudessa on kyse yhtä vakavasta asiasta kuin rahapeliaddiktiosta tai päihderiippuvuudesta, sillä pelaaminen voi lopulta määritellä koko elämän kulkua.