Katy Perry kritisoi Meghan Marklen hääpukua: ”Olisi kaivannut vielä yhden sovituksen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry tunnetaan tiuhaan tahtiin vaihtuvasta tyylistään. Nainen osaa kohahduttaa omilla asuvalinnoillaan, ja taannoin hänellä oli mielipide myös kuninkaallisin seremonioin avioituneen Meghan Marklen hääpuvusta.

Marklen hääpuku nousi nyt marraskuussa otsikoihin, kun sen valkoisen värin paljastettiin olleen epämieluinen Kuningatar Elisabetille. Hänen kerrotaan toivoneen jotain muuta väriä, koska Meghan oli ollut jo kertaalleen naimisissa. Taannoin paljastui, että myös Katy Perry kritisoi hääpukua.

Entertainment Tonight -kanavan haastattelussa Katy Perry toivotti taannoin Sussexin herttualle ja herttuattarelle onnea, mutta kuitenkin samalla kritisoi hääpukua. Se olisi hänen mukaansa kaivannut vielä yhden sovituksen.

Katy Perryn mukaan Kate Middletonin hääpuku oli kauniimpi ja paremmin istuva kuin Meghan Marklen puku. Perry kertoi, että jos hän olisi itse ollut Marklen asemassa, hän olisi vaatinut vielä yhden viimeisen sovituksen puvulleen.