Tässä on kuumin trenditakki – sopii viilenevään säähän

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tekoturkit ja karvatakit ovat tulleet muutaman vuosikymmenen jälkeen takaisin muotiin. Pörröisiä takkeja on nähty katumuodissa jo pitkään, mutta nyt ne ovat löytäneet tiensä myös julkkisten vaatekaappeihin. Värillä ei ole väliä.

Näyttävät karvatakit olivat aikoinaan muodikkaita, ja rohkeimpien päällä nähtiin shokkiväreissä loistavia nilkkapituisia tekoturkiksia. Nyt muoti on tullut takaisin. Teddytakit voivat olla pitkällä karvapeitteellä tai lyhyellä nukalla varustettuja.

Etenkin lyhyet ja muhkeat tekoturkit ovat trendikkäitä, jos niiden väritys on hieman rohkeampi. Leopardiprintti lienee kaikista himotuin takkiväri tällä hetkellä. Karvatakit sopivat erityisesti kylmään ja kuivaan ilmaan, joten mikäli kaapista löytyy takavuosien teddyturkis, on se nyt arvokkaampi kuin arvaatkaan.

View this post on Instagram

Bring it on ❄️ #readyforwinter #teddycoat #ootd

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

View this post on Instagram

[ CUDDLE] When your coat gives you a great big hug 🙌🏻 Get your hands on an AMO thick, hooded chunky Rubens 🚨 BEST SELLER🚨 All colours, all sizes 💋 ALL ONLINE NOW 🚨 . . —————————————————— . . 🚨🖐🏻SIGN UP TODAY FOR VIP PROMOTIONS, FESTIVE GIFTS and Much, Much more. Link on bio to our website . . Our CHRISTMAS Gift Guide🎅🏼🎁 and style Magazine has LAUNCHED🙌🏻 See website or visit: bit.ly/AMOXMAS ______________________________________ . .AMO the worlds LARGEST faux fur collection loved by celebs, press and YOU . -—-—-———————————————— •CHRISTMAS GIFT GUIDE• Give luxury AMO as a wonderful Christmas Gift. Choose from our famous furries or our accessories: Scarves, Hats, Pom keyrings and sliders. Delivered exquisitely gift wrapped and ready to open on Christmas Day 🎁 . Sign up and receive via email 💌Vip@amocouture.co.uk ———————————————————- . •The LEADING FAUX FUR brand 1️⃣no other brand comes close ⚜️ . * www.amocouture.co.uk . •AMO Size guide on our website > See Customer Services in our Footer . •ALL furries available in sizes XS – XXXXL that’s UK 4 —> 18, with sizes 20 available on request ❤️ . . •Are you an AMO©️ VIP⭐️? Link in bio to sign up 💋 . . . •We ship internationally 📦🛒🌍✔️ . . . . #monday #theamovibe #goals #fashion #ontrend #womenswear #blackfriday #instyle #fashionista #gift #christmaspresent #amocouture #stylist #christmas #fauxfur #luxury #ootd #lifestyle #womenswear #ontrend #inspo #goals #fur #teddycoat #furcoat #Moda #Eco-pelliccia #fashionbrand #fashiongram .

A post shared by AMO Couture (@amocoutureuk) on