Nerokasta! Kätevä iPhone-niksi helpottaa kirjoittamista

Digi · Tim Isokivi

Applen laitteista paljastuu toisinaan ominaisuuksia, joista useilla käyttäjillä ei ole ollut aikaisemmin hajuakaan. Nyt hämmästystä herättää kirjoittamista helpottava niksi. Jo kirjoitetun tekstin korjaaminen on toisinaan älypuhelimella hankalaa.

Kursorin siirtäminen juuri oikeaan kohtaan sormella ei nimittäin aina onnistu toivotulla tavalla. Applen tekstinsyötössä on kuitenkin piilotettu ominaisuus, joka helpottaa korjaamista.

Painamalla ensin välilyönnin pohjaan, voi kursoria liikuttaa vetämällä sormea samaan tapaan kuin kannettavien tietokoneiden touchpadia käyttäessä.

Tieto ominaisuudesta levisi Twitter-käyttäjä Krissy Brierre-Davisin paljastettua sen sosiaalisessa mediassa. Vaikka ominaisuus on löytynyt uudemmista iPhone-puhelimista jo jonkin aikaa, tuli se monille täytenä yllätyksenä.