Poliisi etsii itsensäpaljastajaa: ”Pieni sukuelin ja roikkuvat kivekset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsensäpaljastaminen on rikos, jota nykyisin enää harvemmin kohdataan. Poikkeukset kuitenkin vahvistavat säännöt edelleen, ja nyt poliisi etsii itsensäpaljastajaa Britannian Yorkissa. Rikoksesta epäillyn tuntomerkit ovat poikkeukselliset, mutta toivottavasti niillä saadaan tekijä kiinni.

Viranomaiset pyytävät nimittäin nyt kansalaisilta tietoja sukupuolielimensä opiskelijoille paljastaneesta miehestä, jolla on poliisin julkistamien tuntomerkkien mukaan ”pieni sukuelin ja roikkuvat kivekset”. Tekijä oli arviolta 35-45-vuotias valkoihoinen mies.

Tekijä iski sunnuntaina iltapäivällä kello 13.15, kun hän yllätti 20-vuotiaan opiskelijan paljastelullaan. Itsensäpaljastelun uhri oli kulkemassa Yorkin Windmill Lanea, kun paljastelija iski housut laskettuna nilkkoihin. Opiskelijanainen pääsi poistumaan tilanteesta nopeasti, ja hän ilmoitti tapauksesta North Yorkshiren poliisille.