Älä tee näitä virheitä ensitreffeillä – viisi kompastuskiveä listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uuteen ihmiseen tutustuessa kannattaa olla mahdollisimman avoin ja rehellinen. Toisinaan mielessä myllertää sata kysymystä ja ajatusta, mutta epävarmuudesta ja ennakkoluuloista on hyvä päästä eroon ennen ensimmäistä tapaamista.

Treffipalveluita organisoiva My Friends Charlie -sivusto on nyt laatinut Femail Firstille viiden kohdan listan, jolla luetellaan ensitreffien kompastuskiviä. Aiemmista parisuhteista saa ja oikeastaan jopa pitää puhua, mutta niitä ei pidä jäädä vatvomaan. Kannattaa olla itsevarma, mutta itsekehu ja omilla saavutuksilla retosteleminen on vaarallinen tie.

Ensitreffeille mennään tapaamaan uutta ihmistä – ei välttämättä muodostamaan parisuhdetta. Toisin sanoen tapaaminen ei välttämättä tarkoita seurustelusuhteen syntymistä. Kannattaa pitää hauskaa ilman kiirettä ja painostusta.

Ensitreffeihin on järkevää panostaa, sillä paikalla, ajalla ja tilanteella voi olla suuri merkitys jatkoa ajatellen. Tapaamista voi miettiä hauskana kokemuksena, jolloin vietetään uuden tuttavan kanssa aikaa. Kannattaa olla aidosti läsnä ilman, että vilkuilisi edes puhelimeen.