Koira riehui ostoskeskuksessa – varasteli tuotteita kaupoista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ostoskeskusten vartijat ovat tottuneet liikkeissä ajoittain pyöriviin myymälävarkaisiin, mutta harva odottaisi törmäävänsä samanlaiseen ryöväriin kuin taannoin Istanbulissa. Viaport-ostoskeskuksessa nähtiin nelijalkainen varas.

Viaportin turvakamerat tallensivat epätyypillisen myymälävarkaan puuhissaan. Koira tunkeutui vaatekauppaan ja vei mukanaan valkoisen t-paidan. Koiran rikokset eivät jääneet t-paitaan. Se varasti myös vaaleanpunaisen paidan toisesta kaupasta ja huivin kahviosta.

UPI-uutissivuston mukaan varas on kulkukoira. Niinpä ostoskeskuksen omistajat korvasivat sen varastamat tuotteet. Lähellä asuvia kulkukoiria kuvaillaan ihmisystävällisiksi, mutta joukkoon mahtuu ilmeisesti myös mätiä omenia.