Poikaystävä halusi toisen naisen – tyttöystävä paloitteli ja teki lihasta perinneruokaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Marokkolainen nainen on murhannut poikaystävänsä, joka ilmoitti lähtevänsä toisen naisen matkaan. Nainen valmisti miehen jäännöksistä perinteistä arabialaistyylistä ruokaa. Totuus paljastui, kun kadonnutta miestä etsineet poliisit löysivät hampaan naisen tehosekoittimesta.

Marokkolaissyntyinen nainen oli suuttunut, kun hänen poikaystävänsä oli seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen ilmoittanut menevänsä naimisiin toisen naisen kanssa. Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa asunut nainen oli murhannut miehen ja valmistanut ruumiista ruokaa. Nainen oli hienontanut miehen lihan tehosekoittimessa.

Nainen oli valmistanut jauhelihasta perinteistä arabialaistyylistä machboosia, jota tarjoillaan riisin kera. Ruoka oli tarjoiltu hänen kotinsa lähellä työskennelleille pakistanilaisille työmiehille. Miehen veli oli sittemmin ilmoittanut poliiseille katoamisesta.

Viranomaiset tekivät kotietsinnän pariskunnan kotiin. Poliisit löysivät miehen hampaan tehosekoittimsesta, ja DNA-testi osoitti sen kuuluneen kadonneelle poikaystävälle. Nainen myönsi lopulta teon ja sanoi, että oli elättänyt miestä vuosien ajan. Hän halusi kostaa kokemansa vääryydet, Daily Mail uutisoi.